Legyen szó akár egy szelet kiváló szarvas gerincről, akár egy őzraguról vagy egy erdei gombás ételről, minden esetben remek választás ez a főként borókabogyós, mustáros, kakukkfüves keverék. Enyhén édeskés, de aki a vad ételeket édesen szereti, az egészítse ki bátran egy kis barna cukorral vagy a kedvenc gyümölcslekvárjával. Összetevők: tengeri só, vöröshagyma, fokhagyma, színes bors keverék (fekete-, fehér-, zöld-, rózsabors), fűszerpaprika, MUSTÁRMAG, szegfűbors, kakukkfű, borókabogyó, babérlevél, petr
Legyen szó kerti sütögetésről vagy egy gyors vacsoráról a konyhában, ez a fűszerkeverék gyakorlatilag bármilyen húson garantálja a sikert. Ne felejtsük el a zöldségeket sem: szórjuk meg vékonyan és már kész is a köret. Összetevők: só, paradicsompor, fűszerpaprika (csípős), fekete bors, cukor, citromhéj, citromsav, kurkuma, fűszerkivonatok Gluténmentes, tartósítószer mentes, ízfokozó mentes
Készíts csirkét, sertést vagy akár bárányt, ez az oregánós, enyhén fahéjas fűszerkeverék remek alapja lehet kedvenc utcai ételünknek. Segítségével könnyedén elhozhatjuk otthoninkba az igazi keleti ízeket. A húsok mellett salátákhoz és sült burgonyához is kiváló választás. Összetevők: tengeri só, fekete bors, oregánó, fokhagyma, koriandermag, fűszerpaprika, vöröshagyma, köménymag, kakukkfű, petrezselyem, fahéj, római kömény, rozmaring Gluténmentes, tartósítószer mentes, ízfokozó mentes
Mediterrán ízvilágú keverék, mely remekül passzol az édesvízi és a tengeri halakhoz egyaránt. A zöldfűszerek és a citrusosság igazi vízparti hangulatot kölcsönöz ételeinknek.Mediterrán ízvilágú keverék, mely remekül passzol az édesvízi és a tengeri halakhoz egyaránt. A zöldfűszerek és a citrusosság igazi vízparti hangulatot kölcsönöz ételeinknek.
Enyhén édeskés és karakteres RUB, mely kifejezetten szárnyas ételekhez készült. Legyen szó csirkéről, pulykáról, vagy akár vörös húsú szárnyasról, ezzel a RUB-bal biztosan nem nyúlsz mellé. Tipp: Ha csípősre vágysz, egy kis chilli, ha még édesebb ízre, egy kis cukor hozzáadásával könnyen igazíthatod az ízprofilt, habár szerintünk így az igazi. Összetevők: barna cukor, tengeri só, fűszerpaprika, színes bors keverék (fekete-, zöld-, rózsa bors), fokhagyma, vöröshagyma, koriandermag, MUSTÁRMAG, köménymag, c
Klasszikus bajor hangulatot idéző zöldfűszeres, fehérborsos ízek jellemzik. Grillkolbászok, grillhúsok fűszerezésére/pácolására ajánljuk, de remek alapja lehet egy joghurtos salátaöntetnek is. Összetevők: tengeri só, fehér bors, cukor, metélőhagyma, petrezselyem, fokhagyma, vöröshagyma, aszkorbinsav, citrom olaj, fokhagyma olaj, vöröshagyma olaj, 100% természetes füstpárlat Gluténmentes, tartósítószer mentes, ízfokozó mentes
Letisztult, mégis komplex fűszerkeverék, melynek gerincét a só, bors és a fokhagymán kívül az elsőosztályú magyar pirospaprika és egyéb fűszerek alkotják. Marhahúsokra kifejlesztett RUB, mely Grill és BBQ sütések alkalmával is használható. Tipp: A RUB letisztultságának köszönhetően további monofűszerek hozzáadásával könnyedén alakíthatjuk ki saját RUB-unkat. Összetevők: tengeri só, fokhagyma, színes bors keverék (fekete-, zöld-, rózsa bors), fűszerpaprika, barna cukor, MUSTÁRMAG, vöröshagyma, korianderma
Ezzel a keverékkel életünk egyik legjobb grillcsirkéjét készíthetjük el de természetesen más szárnyason is remekül helytáll. A sok zöld fűszernek köszönhetően igazán friss és üde salátákat, salátaönteteket is készíthetünk. Bátran szórhatjuk sült zöldségekre is.
Legyen szó kerti sütögetésről vagy egy gyors vacsoráról a konyhában, ez a fűszerkeverék gyakorlatilag bármilyen húson garantálja a sikert. Ne felejtsük el a zöldségeket sem: csak szórjuk meg vékonyan és már kész is a köret.
A magyaros ízek kedvelőinek javasoljuk. Bármilyen sertéshússal jól működik, de kellemes eredményt ad szárnyasokkal is. Ha pedig egy szuper köretet szeretnénk készíteni, például sült burgonyával remekül társítható.
Tradícionális és klasszikus, főként marha és sertéshúshoz készült BBQ fűszerkeverék. Alapja a són és borson kívül a fokhagyma, egy csipet mustármaggal és korianderrel, valamint egyéb fűszerekkel kiegészítve. Tartalmaz továbbá minimális cukrot.
A JD’s BBQ egy 2018-ban életre hívott márka, amely a BBQ iránti rajongás, elhivatottság és végeláthatatlan tanulni akarás eredménye. A BBQ-hoz fűződő fanatizmus és a 30 éve fűszerekkel foglalkozó családi vállalkozás hozta az ötletet, hogy megpróbáljunk prémium összetevőkből álló minőségi BBQ keverékeket, rubokat alkotni. 100%-ban magyar, I. osztályú, Szeged környéki pirospaprika, Brazil és vietnámi fekete- , zöld- illetve rózsabors keveréke és a többi prémium alapanyag garantálja a maximális minő
A JD’s BBQ egy 2018-ban életre hívott márka, amely a BBQ iránti rajongás, elhivatottság és végeláthatatlan tanulni akarás eredménye. A BBQ-hoz fűződő fanatizmus és a 30 éve fűszerekkel foglalkozó családi vállalkozás hozta az ötletet, hogy megpróbáljunk prémium összetevőkből álló minőségi BBQ keverékeket, rubokat alkotni. 100%-ban magyar, I. osztályú, Szeged környéki pirospaprika, Brazil és vietnámi fekete- , zöld- illetve rózsabors keveréke és a többi prémium alapanyag garantálja a maximális minőséget. K
A JD’s BBQ egy 2018-ban életre hívott márka, amely a BBQ iránti rajongás, elhivatottság és végeláthatatlan tanulni akarás eredménye. A BBQ-hoz fűződő fanatizmus és a 30 éve fűszerekkel foglalkozó családi vállalkozás hozta az ötletet, hogy megpróbáljunk prémium összetevőkből álló minőségi BBQ keverékeket, rubokat alkotni. 100%-ban magyar, I. osztályú, Szeged környéki pirospaprika, Brazil és vietnámi fekete- , zöld- illetve rózsabors keveréke és a többi prémium alapanyag garantálja a maximális minő
A JD’s BBQ egy 2018-ban életre hívott márka, amely a BBQ iránti rajongás, elhivatottság és végeláthatatlan tanulni akarás eredménye. A BBQ-hoz fűződő fanatizmus és a 30 éve fűszerekkel foglalkozó családi vállalkozás hozta az ötletet, hogy megpróbáljunk prémium összetevőkből álló minőségi BBQ keverékeket, rubokat alkotni. 100%-ban magyar, I. osztályú, Szeged környéki pirospaprika, Brazil és vietnámi fekete- , zöld- illetve rózsabors keveréke és a többi prémium alapanyag garantálja a maximális minőséget. K