Izgalmas és tiszta kadarka illat. Tipikus paprikás, fűszeres ízek, amit az első kóstoláskor érzünk. Aztán nyílik egy meggyes, gyümölcsös irány is. Könnyű a korty, de ez így helyes is, a Kadarka legyen ilyen. Jól csúszik, a magyar gasztronómiához kiváló választás.
Ha túl sok lenne az őszből, télből, fogyasszon el egy pohár Irsai Olivért! Még nem használta ki senki, hogy ezzel reklámozza a bort? Kár: bontás után csupa elevenség, élet, vidámság szökken ki a palackból, helyén van a parfüm-szint is, nem túlzó. A kortyban friss gyümölcsök, szép savak, jóleső lecsengés.
Bio minősített olaszrizling szőlő és a szintén organikus termesztésből származó homoktövis velő házasításából készült rendkívül egészséges, tartósítószer mentes, pasztőrözött 100%-os gyümölcslé. Mindkét növény termése élettanilag fontos ásványi anyagokban, bioaktív hatóanyagokban, nyomelemekben, vitaminokban gazdag. Egészségvédő hatásán túl kellemes illatú és finom frissítő ital télen-nyáron.Vitalizáló, immunerősítő, egészségvédő szőlőlé homoktövissel, ami mindennapi étrendkiegészítőként is fogyasztható k
Illatában megjelennek a Kékfrankos aromajegyei, mely mind borászatunk, mind Magyarország meghatározó, fő kékszőlő-fajtája. E fűszeres karakterű, savhangsúlyos fajta elsődleges aromái főként a piros bogyós gyümölcsös jegyek, mint például a ribizli, a málna és a szeder. Ezt a friss Kékfrankos mustot házasítottuk Summared és Gála almával, valamint erdei gyümölcsökkel. Az erdei gyümölcsök alacsony kalóriatartalmúak, kiváló antioxidánsok, gazdagok C vitaminban és ásványi anyagokban. Ez a termék egy igazi vitam
A kékszőlő must és a cékla is antioxidánsokban, vitaminokban gazdag, gluténmentes, vegán élelmiszerek. A belőlük készített ital hozzáadott színező anyagok nélkül is intenzív bordó színű. A szőlő és a cékla aromái egészítik ki egymást. Illatában a szőlő dominál, enyhe céklára jellemző földes aromával. Mindkét növény emberi fogyasztásra alkalmas termése egészségvédő hatású. A cékla különösen a téli hónapokban az egyik legfontosabb vitaminforrásunk. Kimagasló C-vitamin tartalma miatt a benne található je
Igazán jellegzetes illat, szinte kiugrik a pohárból. Szőlővirágos-bodzás, gyümölcsös, kristály tiszta illat. De szerencsére egyáltalán nem gejl, hanem inkább egy igazán könnyed nyári bor, lágy savakkal.
Rozéhoz képest hosszú a korty, de azért nem veszíti el az üdeségét. Illatában és ízében is az eper dominál, a kortyban már-már eper dzsemes a hangulat.
Bíbor színű Cabernet Sauvignon bor. Illatában erdei gyümölcsök sokasága mediterrán fűszerekkel. Ízében a málnás-ribizlis jegyek uralkodnak. Sok szép sav és visszafogott tannin engedi érvényesülni a gyümölcsösséget.A bordeaux-i fajta könnyedebb, önálló fogyasztásra sarkalló, közepesen testes gyümölcsökben gazdag változata.(Koch Pincészet)
Illatában erdei gyümölcsös, főként a szeder érezhető. Ízében meglepően kellemes kürtöskalács, mögötte egy érett, kávés, étcsokis vonal. Van bőven tannin, de inkább érett és édes formában jelentkezik.
Illatában megjelennek a Kékfrankos aromajegyei, mely mind borászatunk, mind Magyarország meghatározó, fő kékszőlő-fajtája. E fűszeres karakterű, savhangsúlyos fajta elsődleges aromái főként a piros bogyós gyümölcsös jegyek, mint például a ribizli, a málna és a szeder. Ezt a friss Kékfrankos mustot házasítottuk Summared és Gála almával, valamint erdei gyümölcsökkel. Az erdei gyümölcsök alacsony kalóriatartalmúak, kiváló antioxidánsok, gazdagok C vitaminban és ásványi anyagokban. Ez a termék egy igazi vita