Ázsiai ízvilág, kardamommal és chilivel. Összetevők: Kurkuma (46%), chili (18%), paprika, koriander, kardamom (6%), gyömbér, bors
Halételekhez, tenger gyümölcseihez, szárnyashoz és zöldséges ételekhez is kiváló. Összetétel: Kurkuma (50%), citromfű (15%), fokhagyma, gyömbér, zöldbors (5%), vöröshagyma, citrompor (szárított citrom, maltodextrin)
**Kotányi Bio Chili és Tengeri Só Fűszermalom 50g** Fedezze fel a Kotányi Bio Chili és Tengeri Só Fűszermalom különleges ízvilágát, amely tökéletes választás minden ínycsiklandó étkezéshez! Ez a 50 g-os fűszermalom az organikus chili és a jódozott tengeri só egyedi kombinációját kínálja, amellyel ízletesebbé varázsolhatja kedvenc ételeit. **Összetevők:** 100% természetes, bio chili és jódozott tengeri só (tengeri só, kálium-jodid) A Kotányi termékek hírneve a kiváló minőség és a gondosan válogatott ala
Összetevõk chili (30%), paprika (20%), koriander (16%), fahéj (6%), kender fehérje (5%), szegfűbors, gyömbér, füstölt chipotle chili (3%), paradicsomgranulátum.
A babérlevél egy intenzív, enyhén kesernyés ízű fűszer. Domináns íze miatt óvatosan adagoljuk. Aromáját főzés során adja át. Babérlevéllel fűszerezhetjük a hús-, a vad- és a szárnyas ételeket, leveseket és zöldségeket is.
A kömény enyhén kesernyés-fűszeres ízű, összetéveszthetetlen aromájú fűszer. Esszenciális olajokban gazdag, ezért igen erőteljes, karakteres az íze. A KOTÁNYI Köménymag minden konyha elengedhetetlen része. Kitűnő kenyerekhez, péksüteményekhez, burgonyás és káposztás ételekhez, salátákhoz, sajtokhoz és sertéssültekhez is.
A fahéj, vanília, szegfűszeg és gyömbér kellemes aromái meghitt melegséget árasztanak. Nem csak forralt borhoz ajánljuk. A KOTÁNYI Forralt bor instant fűszeres ízesítő nagyszerűen illik a forró almaléhez is. Összetevők: cukor, zöldcitrompor (gyümölcs szárazanyag, maltodextrin), csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, természetes fahéj aroma, természetes szegfűszeg aroma, természetes gyömbér aroma, vanília aroma.
Ehető virágszirmok keveréke. Kiváló dekoráláshoz, salátákhoz, fagylaltokhoz, szorbetekhez. Savas összetevővel csak rövid ideig érintkezzen, különben elszíneződhet. Tökéletesen megfelel teák készítéséhez is! :) Összetevők: körömvirágszirom, borsmentalevél, piros búzavirág, eperlevél, kék búzavirág, mályvavirág.
A zöldbors a bors éretlen termése, amit rövid ideig szárítanak. Íze enyhén fűszeres és kissé gyümölcsös. Az egész zöldborsot szószokhoz, pácokhoz, savanyúságokhoz, de desszertekhez és csokoládékhoz is használják.
A kömény enyhén kesernyés-fűszeres ízű, összetéveszthetetlen aromájú fűszer. Esszenciális olajokban gazdag, ezért igen erőteljes, karakteres az íze. A KOTÁNYI Köménymag minden konyha elengedhetetlen része. Kitűnő kenyerekhez, péksüteményekhez, burgonyás és káposztás ételekhez, salátákhoz, sajtokhoz és sertéssültekhez is.
Összetevők: vöröshagyma (30%), kömény, fokhagyma (13%), rozmaring (10,5%), fodros kel (9%), borsikafű, paradicsomgranulátum (5%), medvehagyma, metélőhagyma, majoranna, bors, szerecsendió, virágkeverék (körömvirágszirom, borsmentalevél, búzavirágszirom piros, eperlevél, búzavirágszirom kék, mályvavirág )
Összetevõk koriander (28%), kurkuma (20,5%), fahéj (11%), mangógranulátum (gyümölcs szárazanyag, cukor, kukoricakeményítő) (9%), gyömbér (8,5%), narancspor (gyümölcs szárazanyag, maltodextrin), fekete kömény, római kömény, korianderlevél (2%), chili, kardamommag, szegfűbors, citrompor (maltodextrin, citrom gyümölcs szárazanyag), természetes citrom aroma.
Kotányi szárított paradicsomos-olívás fűszerkeverék kis tasakban. Töltősúly: 20g Házi sajtkészítéshez is kiváló!
Otthon is könnyen elkészítheted hamburger húspogácsádat. Összetevők: vöröshagyma, jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), fokhagyma, petrezselyem, metélőhagyma, bors.
Összetétel: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), cukor, fokhagyma, gyömbér, mézpor (glükózszirup, méz szárazanyag, fruktóz), paprika, cayenne bors, vöröshagyma, borsórost, répceolaj, narancspor (narancs szárazanyag, maltodextrin), természetes aroma