A diófélék egészségre gyakorolt pozitív hatásai megszámlálhatatlanok, ezért iktassuk be napi szokásaink közé a natúr diófélék fogyasztását. A kesudió jelentős: - magnézium amely elősegíti az energia-kibocsátást és csont-növekedést - foszfor amely a csontokat és fogakat építi - cink nélkülözhetetlen az emésztés és anyagcsere folyamatában - vas nélkülözhetetlen a vörösvértestek működéséhez és az enzimaktivitás miatt
Bio diákcsemege. Mazsola, pörkölt földimogyoró és diófélék keveréke.
A magnélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes kiőrlésű lisztből készült tésztafélék, rostdús müzlik fogyasztását, így segíthet az egészséges táplálkozásra való átállásban.
A termék jelenleg nem kapható! A vörös áfonya népgyógyászati tapasztalatok és újabb kutatási eredmények alapján előnyösen alkalmazható húgyúti megbetegedések, fertőzések megelőzésére és kezelésére, az immunrendszer erősítésére, de jelentős a sejtregeneráló és az antioxidáns hatása is. Az antioxidáns vitaminok mint az E-vitamin, béta-karotin, és 30 40 mg/100g C-vitamin fokozzák a hatását. Emellett, nátriumot, foszfort, káliumot, kalciumot, vasat, magnéziumot, mangánt, cinket, ként, is tartalmaz. Össze
A fenyőmagnak magas a kalcium- és a magnéziumtartalma is, utóbbi pedig szintén elősegíti az anyagcsere-folyamatok beindulását. Jó hatással van a vérnyomásra, ezáltal segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, így cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Gazdag fehérjékben és egy egyébként igen ritka szerkezetű, többszörösen telítetlen zsírsavban, a pinolénsavban. Ennek köszönhetően elősegíti az izomépítést, és beindítja a fogyást, miközben garantálja a jóllakottság érzését. A f
Összetevők:*quinoa *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő, levelei spenótra emlékeztetnek, a magokat a szár csúcsán hozza ez a számunkra - még - ismeretlen növény. Magja kicsi, elefántcsont-színű, és a köleshez hasonló méretű gyöngyszemecske. Tápanyagtartalom (10
Naturfood fenyőmag A fenyőmag egészséges nassolnivaló, tele van fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kedvezően hat a szív- és érrendszerre, segíthet a vérnyomás és a koleszterinszint csökkentésében, ill. lassíthatja az érelmeszesedést. Fogyókúrás szempontból csökkenti az étvágyat, és segít lebontani a szervezetben felhalmozódott zsírt. Jó hatással van az agy működésére, növeli a koncentrációt, csökkenti a fáradtságot és stresszt. Antioxidáns hatással bír. Magas a fehérje és aminosav tartalma. A Nat
PekándióA pekándiót fogyaszthatjuk önmagában vagy meg is piríthatjuk. Amellett, hogy finom, sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Antioxidánsokkal és rosttal teli, jót tesz az emésztésnek. A pekándió kedvező hatása A pekándió sok antioxidánst tartalmaz, védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Több mint 19 vitamin és ásványi anyag található benne (A-, B- és E-vitamin, kalcium, kálium, mangán, magnézium, foszfor és cink), melyek közül több fontos szerepet játszik az agy megfelelő működésében