Revolution Brewing Company

Revolution Brewing Company Maple Jacket (2021) 0,355L

Revolution Brewing Company Maple Jacket (2021) 0,355L

Juharszirup bourbon hordóban érlelet, száraz, angol stílusú Barleywine. A megnevezés megtévesztő lehet, de az árpabor (barley wine) és búzabor (wheat wine) egy hosszú érlelésű, magas alkoholfokkal 8,5 - 12,2 % rendelkező sörtípus. Ebben a desszertsörnek is nevezett típusban a karamellmalátás édesség mindig domináns, a keserűség lehet magasabb (amerikai típus) illetve visszahúzódó, szinte alig észrevehető (angol típus). Gyakori a mazsolás, szőlős ízérzet. Színvilága a borostyán és mély vöröstől egészen a

megvesz
Revolution Brewing Company Repo Man 0,355L

Revolution Brewing Company Repo Man 0,355L

Kilenc hónapig Woodford Reserve érlelt Dark Ale. Ízében a vanília, karamella és kókusz dominál, a pörkölt amerikai tölgyfa ízén felül. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a stoutokban azonban sokkal több a karamellizált pörkölt maláta és a kávés ízvilág, valamint édeskésebbek is. A stout szó első ismert használata egy 1677-ben keltezett, az Egerton Manuscripts-ban talált dokumentumban, amely a sör erősségére utal. 1721-ben használták először a

megvesz
Revolution Brewing Company Ryeway To Heaven (2023) 0,355L

Revolution Brewing Company Ryeway To Heaven (2023) 0,355L

A La Nature Ryewine. Bármi hozzáadott dolog nélkül a juhar, barna cukor, kandírozott pekándióval büszkélkedik ízében. A megnevezés megtévesztő lehet, de az árpabor (barley wine) és búzabor (wheat wine) egy hosszú érlelésű, magas alkoholfokkal 8,5 - 12,2 % rendelkező sörtípus. Ebben a desszertsörnek is nevezett típusban a karamellmalátás édesség mindig domináns, a keserűség lehet magasabb (amerikai típus) illetve visszahúzódó, szinte alig észrevehető (angol típus). Gyakori a mazsolás, szőlős ízérzet. Sz

megvesz
Revolution Brewing Company Café Deth (2023) 0,355L

Revolution Brewing Company Café Deth (2023) 0,355L

Friss pörkölésű kávéval fűszerezett, hordóérlelt Imperial Oatmeal Stout. Az aromatikus pörkölés és aszalt gyümölcsök után átveszi a hatalmat a dió és csokoládé gazdagsága. Az Imperial Stout alkoholosabb, szárazabb, csokisabb a sima stouthoz képest, rendkívül gazdag, édes, telt malátajelleggel. A keserűség származhat pörkölt malátákból vagy komló hozzáadásából. Eredetileg az Orosz cári családnak szánták. A Stout a porter szárazabb, sötétebb, testesebb erősebb leszármazottja. Színben nagyon hasonlóak, a st

megvesz