YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 100 mm, 13,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékleten is
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 150 mm, 20,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékleten is
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 200 mm, 26 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékleten is 3
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 2/3, 65 mm, 6,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékleten
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 2/3, 150 mm, 13 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékleten
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 2/3, 150 mm, 13 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 20 mm, 2 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékl
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 40 mm, 4 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékl
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 65 mm, 4,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 100 mm, 7 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsék
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 150 mm, 10 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 200 mm, 12,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmér
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/3, 20 mm, 0.8 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/3, 40 mm, 1,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/3, 65 mm, 2,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé