YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/3, 100 mm, 4 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsék
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/3, 150 mm, 6 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsék
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/4, 65 mm, 1.8 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/4, 100 mm, 3 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsék
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/4, 150 mm, 4,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérs
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/6, 65 mm, 1 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsékl
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/6, 100 mm, 1,7 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérs
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/6, 150 mm, 2,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérs
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/6, 200 mm, 3,4 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérs
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/9, 65 mm, 0,6 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsé
YATO professzionális GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/9, 100 mm, 1 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti hőmérsék
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 20 mm, 3 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 40 mm, 6 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékleti
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 54 mm, 8,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékle
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 100 mm, 13,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsék