YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 150 mm, 20,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsék
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/1, 200 mm, 26 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékle
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 2/3, 65 mm, 6,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékle
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 2/3, 100 mm, 9 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérséklet
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 65 mm, 4,5 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékle
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 100 mm, 7 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérséklet
YATO professzionális perforált GN tartály rozsdamentes acélból, GN 1/2, 150 mm, 10 l űrtartalom. A YATO professzionális konyhai felszerelése, vendéglátóipari tartályokat professzionális használatra tervezték. A legmagasabb minőségű 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel, a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak megfelelően. A GN tartályokat élelmiszer tárolására használják hűtési és fagyasztási körülmények között -40 ° C-ig. Ideálisak magasabb hőmérsékle
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/1 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/2 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/3 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/4 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/6 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 1/9 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
Rozsdamentes acél fedél a YATO általgyártott a GN tartályokhoz, 2/3 méretben. A fedelet a YATO Professional Kitchen Equipment gasztronómiai tartályok sorozatához tervezték, amely megfelel a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabványnak. A fedelek kiváló minőségű, 201 típusú rozsdamentes acélból készülnek, matt és sima felülettel. A GN YATO konténerek fedeleit a vendéglátóipari vállalatok professzionális felhasználására szánják. Tárolható, hűtött -40 ° C-os fagyasztási körülmények között. A tartályok ide
polikarbonát tároló GN 1/1 tartályhoz. Méretek a GASTRO NORM PN-EN 631-1: 1996 szabvány szerint. Kiváló minőségű PC-polikarbonátból készül, amelyet nagyon nagy szilárdságú és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képessége jellemzi, ezáltal garantálva a hosszú élettartamot. Professzionális használatra éttermekben, bárokban és vendéglátóipari létesítményekben ajánlott. Dombornyomott skálával ellátva ezzel is könnyen meghatározható a mennyiség. Tűréshatár: -40°C +99°C Nem