Az IPA térhódításával ez a stílus egyedi élesztőtől zavaros küllemével és kisebb keserűségével nyert teret a sörfogyasztók körében. A felhasznált Mosaic komló a trópusi, gyümölcsökre hasonlító illatával teszi igazi frissítővé ezt a sört. Az alapmaláták mellett a selymes kortyérzet és a komplexitás miatt nagy mennyiségben tettünk bele tönkölypelyhet és zabpelyhet. A zavaros küllemért az élesztő és a hozzátett zabtej a felelős, amivel igazán egyedivé válik ez az új sörtípus. A New England IPA a komló aro
Frissitő, könnyed, finoman észteres New England Pale Ale, csonthéjas és trópusi karakterekkel. A New England Pale Ale a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával, teszi ezt mindezt, visszafogottabb, 5% körül alkoholfokkal. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is