Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel
Köztudottan az egyik legjobb minőségű vanília a világon. Az ebből készült vanília őrlemény isteni aromája felejthetetlen élményt nyújt. Elengedhetetlen a konyhádból. Minden vaníliának más az aromája és emiatt a felhasználhatósága is. Aki szereti a gasztronómiát, leginkább kipróbál, összehasonlít és annak megfelelően vásárol. Az Ugandai vanília őrlemény nagyon kedvelt, bár kevesebb készül belőle és leginkább az amerikai piacon van jelen. Ők tudják mi a jó:) Próbáld ki, mert nem sok készül belőle. Az uga
Mi is a vanília? Az igazi vanília aroma a kész kezelt vaníliának az illata, ami az Orchidea termése. A kész vaníliarúd a vanilin tartalmon kívül még több mint száz összetevőt tartalmaz. A Vanilia Orchidea az egyedüli orchidea, melynek ez a termése van és tartalmaz magokat. A világ számos pontján termesztenek vaníliát. A legtöbb vaníliát a “Bourbon” szigeteken termesztik, Comore-szigetek, Reunion, Seychelle-szigetek és Madagaszkár. Eredetileg Mexikóból származik, de termesztenek Ugandában, Pápua Új-G
A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja. Ezt a magot egy vastag rostos burok veszi körül, amely az éréssel sárgára színeződik. Ezt a burkot eltávolítják, így e nélkül kerül általában a boltokba a kókuszdió. A kemény héj alatt található a fehér bélszövet, amit lereszelnek. Ásványi anyagok: kalcium, vas, kálium, foszfor, nátrium, magnézium Felhasználása: magában fogyas
Összetevők: laktóz (baktérium kötőanyag) inulin Baktérium törzsek: Lactococcus lactis Lactococcus cremoris Lactis diacetylactis Streptococcus salivarius thermophillus Lactobacillus helveticus Lactobacillus delbrueckii Ajánljuk: Parmezán, Grana, Asiago stb. - kemény sajtok készítéséhe Tárolása: -18°C és +4°C között Ha mélyhűtőben tárolod, felhasználás előtt egy órával tedd szobahőmérsékletű helyre!
Napi 1 teáskanálnyit (3 g) fogyasszunk, folyadékban feloldva. Legjobb étkezéskor. Lehet több részletben is (pl. fél-fél teáskanállal reggel és este). Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó. Forgalomba hozatal az ESZCSM 36/2004 IV.26. rendelet alapján. Hatóanyag 1adagban (3g-ban, azaz 1 teáskanálnyiban)
A termék tulajdonságai Az időzíthető fejjel a Glass készülékben előállítható ételek és italok köre jelentősen kiszélesedik: darabos levesek, gulyásleves vagy akár hosszú lére engedett pörkölt is elkészíthető. A Glass géppel és a főzőfejjel gyakorlatilag egy mini konyha áll rendelkezésünkre. Két hőmérséklet tartomány kiválasztására és a főzési időtartam beállítására alkalmas főzőfej, amely jelentősen kibővíti a DQ 912 típusú növényi ital és leves készítő készülék használhatóságát. Technikai
A termék tulajdonságai Az időzíthető fejjel a Glass készülékben előállítható ételek és italok köre jelentősen kiszélesedik: darabos levesek, gulyásleves vagy akár hosszú lére engedett pörkölt is elkészíthető. A Glass géppel és a főzőfejjel gyakorlatilag egy mini konyha áll rendelkezésünkre. Két hőmérséklet tartomány kiválasztására és a főzési időtartam beállítására alkalmas főzőfej, amely jelentősen kibővíti a DQ 912 típusú növényi ital és leves készítő készülék használhatóságát. Mi készíth
Vitaminokban és nyomelemekben gazdag. Található benne: B2, B3, B6, vitamin, biotin, folsav, jód, mangán, magnézium, kálium, kalcium, vas, szelén és cink. Emellett természetes jódforrás. A benne található magnéziumnyugtató hatású és segíti a kiegyensúlyozott pihenést is. Csontritkulás megelőzése céljából is fogyasztható a kesudió. Tartalmaz olyan zsírsavakat, melyek a koleszterin szintet csökkentik. A kesudióból készült növényi ital az egyik legfinomabb. 100g kesudió tápanyagtartalma: energia
A rizsben lévő keményítő lényeges szerepet játszik a szervezet energiaellátásában, fehérjéi révén pedig - amelyekből sokkal többet tartalmaz, mint a többi gabonaféle - különösen magas a biológiai értéke. Az ásványi anyagok közül a magnéziumot kell kiemelni, a vitaminok közül elsősorban a B1-, B2-, B6-vitaminokat. Zsírt keveset tartalmaz, így alkalmas a zsírszegény, koleszterinmentes ételek készítéséhez. A rizs fajtái a formája szerint A rövid szemű rizs szemei gömbölyűek, belül puhák és a főz