Stu Mostow

Stu Mostow Black IPA 0,5L

Stu Mostow Black IPA 0,5L

Fekete IPA, ahol az érzékek becsapásán van a hangsúly, hisz megtartja a komlóhangsúlyát és keserűségét, amellett, hogy a fekete maltáták adnak egy háttér újdonságot. A Black IPA (BIPA), mint ahogy a nevéből is kiderül, ez egy fekete színű IPA, amely készítésekor nem spórolták ki sem a komlót, sem a pörkölt malátát. A stoutoknak, portereknek tulajdonítot enyhén csokis, kávés jegyek is fellelhetőek az IPA-kra jellemző fenyős, citrusos illatok és ízek mellett. Sokak számára megosztó tétel lehet, egy igazi kü

megvesz
Stu Mostow WRCLW Lager 0,5L

Stu Mostow WRCLW Lager 0,5L

Moderált alkoholtartalmú, letisztult, egyszerű és kiegyensúlyozott Helles. A Lager egy alsó erjesztésű sörtípus, melyet alacsony hőmérsékleten tárolnak, ekkor ülepedik és tisztul a sör. 1960 óta a lágerek térnyerése töretlen, mára messze a legnépszerűbb sörtípus a világon éppen ezért egy a sörök világában kevésbé jártas ember valószínűleg egy lágerre gondol, amikor megkérdezik tőle, hogy szereti-e a folyékony kenyeret. Rengeteg típust és altípust különböztetünk meg, talán a legismertebb a Pilseni vagy P

megvesz
Stu Mostow Pszeniczny 0,5L

Stu Mostow Pszeniczny 0,5L

A klasszikus búzasör wroczlawi megvalósítsa: sallangmentes, szegfűszeges- bananás aromjegyekkel és könnyed ihatósággal. A bajor búzasör (Hefeweizen) nevéhez hűen búzamalátából készül, jellemzője a ködös megjelenés, általában vastag, hosszan tartó habbal, illatában és ízében is erős szegfűszeges és banános jelleggel, amit a felhasznált élesztőnek köszönhet. A komlókeserű teljesen a háttérbe szorul, alkoholfoka 4,9 - 5,6% között alakul. Ha szeretnél többet megtudni erről a sörstílusról, nézd meg YouTu

megvesz
Stu Mostow Somatic 0,44L

Stu Mostow Somatic 0,44L

A whirpoolban Mosaic és YCH702 komló az alapozás, majd hideg oldalon Nelson Sauvin, Bru-1 és Mosaic teszi a dolgát. Az eredmény pedig, egy hazy Tripla IPA, amely ananász, egres, sárgbarack és gyantás karakterekkel villog. A Tripla IPA-k (Triple IPA, TIPA) általában 10 százalékos alkoholtartalom felett vannak. Nagyobb mennyiségű malátát és komlót tartalmaznak, mint a sima és Dupla IPA-k. Úgy tervezték őket, még erőteljesebb ízeket és aromákat adjanak. A tripla IPA-k lehetnek keserűek és fenyőfásak, vagy

megvesz
Stu Mostow New England IPA 0,5L

Stu Mostow New England IPA 0,5L

Amerikai komlós, lágy NEIPA. Finoman édes, mangós-maracujás ízvilággal rendelkezik. A New England IPA a komló aromáját és ízét hangsúlyozza a keserűség háttérbe szorításával. A késői és/vagy hidegkomlózási technikákra támaszkodik, hogy kirobbanóan lédús, trópusi gyümölcsös íz- és illatélményt nyújtson. Színe általában baracklére emlékeztet. A technika és az alapanyagválasztás ügyes egyensúlya, amely gyakran búzát vagy zabot is tartalmaz, csábító ködösséget kölcsönözve az amerikai IPA e népszerű változatá

megvesz
Stu Mostow Verdancy 0,44L

Stu Mostow Verdancy 0,44L

Krémes korty, limeos-grapefruitos-mangós ízek; Pale Ale, Mosaic és Motueka komlókkal. A Pale Ale a felsőerjesztésű sörök összefoglaló neve, innen eredeztethető minden alstílus (IPA - India Pale Ale, APA - American Pale Ale, Wheat Ale, Belgian Strong Ale, stb). Az ALE-ekhez felhasznált élesztőtörzsek magasabb hőmérsékleten dolgoznak mint a lager élesztők, hamarabb elvégzik a munkát, valamint pihentetésre (ászokolás) sincsen szükség. Ezekre az élesztőkre jellemző, hogy sokkal több észtert, vagyis íz és

megvesz
Stu Mostow Strawberry Berliner Weisse 0,5L

Stu Mostow Strawberry Berliner Weisse 0,5L

Eperrel készített Berliner Weisse, Huell Melonnal és Comettel hidegkomlózva, amelyek erősíti a pirosgyümölcsös jegyeket és mellette frissíti is. A Berliner Weisse egy búzamaláta alapú, savanyú ízvilágú sör, amelyet eredetileg Németországban készítettek először. A főzés sörén tejsavbaktériumot juttatnak a sörléhez, ami lesavanyítja azt, majd ismét felforralják a sörlevet, hogy megöljék ezeket a baktériumokat. Manapság a sima változatát különböző gyümölcsök, komlók hozzáadásával teszik még izgalmasabbá.

megvesz