Stu Mostow

Stu Mostow Pale Ale 0,5L

Stu Mostow Pale Ale 0,5L

Amerikai stílusú Pale Ale, amely könnyed, citrusosan komlós, kiegyensúlyozottan keserű és száraz egyszerre. Az "American" szó az újvilági komlók felhasználására vonatkozik, amelyek virágos, gyümölcsös, citrusszerű, fenyős, gyantás ízvilágot kölcsönöznek az ezzel főzött söröknek. Ezt a felsőerjesztéssel készült sörtípust közepes test, közepestől az erős keserűség jellemzi, színében az aranybarnától a világosbarnáig terjedhet. Alkoholfoka általában 4,4 - 5,4% közötti. Egy könnyen értelmezhető, könnyed mégis

megvesz
Funky Fluid Free Gelato: Berries  Cream Alkoholmentes 0,5L

Funky Fluid Free Gelato: Berries Cream Alkoholmentes 0,5L

Alkoholmentes pastry sour málnával, feketeribizlivel, pillecukorral és vaníliával. A Pastry Sour kifejezés leggyakrabban olyan savanyú sörre utal, amelyet szándékosan édesre főznek, és gyakran nem erjeszthető cukrokkal, például dextrózzal és laktózzal készül (ezeket azért nevezik nem erjeszthetőnek, mert az élesztő nem eszi fel őket, és nem alakítja át alkohollá). Ezeket a söröket rengeteg édes összetevő, például gyümölcsök, mályvacukor, keksz, kókuszdió stb. hozzáadásával főzik. A savanyú sör olyan sör,

megvesz
Stu Mostow American IPA 0,5L

Stu Mostow American IPA 0,5L

Egy jól szeretett kesernyés Amerikai IPA, gyantás és virágos komlózással. Az "American" (AIPA) szó az újvilági komlók felhasználására vonatkozik. Ezeket a söröket virágos, gyümölcsös, citrusos, fenyőszerű vagy gyantás komlók karaktere jellemzi, az IPA sörstílus a komló ízéről, aromájáról és keserűségéről szól. Az India Pale Ale (IPA) az újhullámos kisüzemi sörfőzés legmeghatározóbb stílusa, eredete egészen az indiai angol gyarmatosításig nyúl vissza. A kereskedők úgy szerették volna optimalizálni a hosszú

megvesz
Stu Mostow Strawberry Berliner Weisse 0,5L

Stu Mostow Strawberry Berliner Weisse 0,5L

Eperrel készített Berliner Weisse, Huell Melonnal és Comettel hidegkomlózva, amelyek erősíti a pirosgyümölcsös jegyeket és mellette frissíti is. A Berliner Weisse egy búzamaláta alapú, savanyú ízvilágú sör, amelyet eredetileg Németországban készítettek először. A főzés sörén tejsavbaktériumot juttatnak a sörléhez, ami lesavanyítja azt, majd ismét felforralják a sörlevet, hogy megöljék ezeket a baktériumokat. Manapság a sima változatát különböző gyümölcsök, komlók hozzáadásával teszik még izgalmasabbá.

megvesz