Prémium márkás, minőségi kávék, teák és más forró italok, professzionális kellékek és berendezések széles kínálata várja vásárlóinkat! Webshopunkban valóban megtalál mindent, ami elengedhetetlen a minőségi kávézás élményéhez!
Suyapa az egyike az 500 tagot számláló COMUCAP szervezetnek akik kávébabot termesztenek Honduras-ban. A Suyapa kávé krémes, erős, csakúgy mint az emberek akik ezt az egyedülálló, különleges forrást gondozzák. Ezt a kávét a fekete csokoládé és pörkölt dió kifejező ízjegyei jellemzik.
Jacobs Export Traditional Crema, szemes pörkölt kávé, 1 kg
Ez a közepesen pörkölt espresso keverék Dél- és Közép-Amerikából származó arabica kávészemekből áll. A hosszú pörkölési idő és a keverék kompozíciója lágy, kerek és kissé citrusos ízt eredményez, ami tökéletessé teszi Lungo (hosszú kávé) készítésére. Ugyancsak tökéletes választás egy lágyabb cappuccinohoz vagy café lattehoz. A termék UTZ minősítéssel rendelkezik. 100% Arabica Olaszos, közepesen sötét színt adó pörkölés 1000 g
Ez az extra sötét pörkölésű espresso keverék brazil mosott arabica és magas minőségű robusta kávészemekből áll. Az extra sötét színt adó pörkölési eljárás és a hosszú pörkölési idő erőteljes, intenzív ízt eredményez, édes és fűszeres utóízzel. Ez a kávé tökéletes választás ristrettohoz, espressohoz és ideális alap olyan tejes kávé italokhoz, mint a cappuccino vagy a macchiato. A termék UTZ minősítéssel rendelkezik. Olaszos, extra sötét színt adó pörkölés 1000 g
100% Arabica kávészemekből áll, melyekkel Közép- és Dél-Amerika legjobb kávéültetvényei ajándékozzák meg a világot. Kényeztetően teljes ízű kávékeverék az étcsokoládé gazdag ízjegyeivel, kiegyensúlyozva némi tejkaramellával. A pörkölés során olasz szakemberek iránymutatása alapján idézzük elő a mérsékelt csersavtartalmat és a karamellizálódott cukor ízét, mely az igazi olasz kávékra oly jellemző karakteres íz mellett biztosítja a Forza titokzatos harmóniáját.Idaális Ristretto-hoz vagy Espresso-hoz valami
A Piazza d’Oro Dolce kávét leginkább a lágy, harmonikus, jól kiegyensúlyozott ízvilág jellemzi, mely a közép-amerikai és brazil 100% Arabica kávészemeknek köszönhető. A lágy és kerek ízt az olasz pörkölési eljárás adja. Kivételesen jól kiegyensúlyozott kávé keverék. Kezdetben friss, zöld ízjegyek törnek elő, csak hogy utat engedjenek a napon szárított sárgabarack illatának, mely pörkölt földimogyoróval zárul. Ideális a napi Lungo-hoz illetve Cappuccinóhoz.A termék UTZ minősítéssel rendelkezik.
A Piazza d’Oro Intenso intenzív ízű kávé. Erős, telt, jól kiegyensúlyozott ízhatással rendelkezik, némi édeskés fűszeres utóízzel. Ezt a blendet mosott Arabica-ból, Brazil Arabica-ból és kevés, magas minőségű Robusta-ból alkottuk meg. Az Intenso-ból készített kávé elengedhetetlen jellemzője a vastag kávékrémréteg, melyet az olaszok La crema-nak hívnak. Intenzív kávé a szerecsendió és a cédrus különleges ízjegyeivel, fűszerezve egy csipetnyi feketeborssal. Finoman keserédes ízvilág, lenyűgöző befejezéssel.
Pickwick Fruit Amore szilva-vanilia-fahéj filteres tea 20x2g
Ezt a keveréket azok számára tervezték, akik közösen szeretnék eltölteni idejüket egy kellemes beszélgetéssel. Hosszú ideig erősíti azokat a pillanatokat mikor "még maradnál" egy kicsit. A recept egyszerű - gyűjtsd össze a barátaidat , készíts egy kávét és élvezd a társaságot egy finom ital mellett, amely karamell és aszalt gyümölcsök ízjegyeivel és sok sok boldogsággal kényeztet. Mivel 100% arabica kávébabból készül Brazíliából és Kolumbiából, minden kortyban érezni fogod a latin karnevál lüktetését.
A Fazenda Moinho egy 120 hektáros farm, 100 hektár kávéültetvénnyel. A területen összesen körülbelül 600 000 cserje található. A farm Robson Vilela Martins tulajdonában van. Robson korábbi életében fogorvos volt. Most több farm tulajdonosa és egy Cup of Excellence győztese, valamint nagyon magas pontszámú termelő a Carmo Best Cup-tól. "A mindenapi életben mindig megkérdezem a munkavállalók véleményét" - mondta Robson. „Egyedül soha nem hozok fontos döntést, mert ők itt születtek, sokat tudnak a kávéról
A Werka Coffee Washing Station a Nensebo kerületben található, a nevét a közeli Werka városból kapta. 700–800 gazdától gyűjtik a kávét, akik mindegyike körülbelül három hektáron termeszti a kávét. Kávétermékeik mellett tipikusan „hamis banán” növényeket (szárazságálló növény, amely táplálékot, valamint rostokat tartalmaz a kötélyártás számára). Ezen kívül kukoricát, együtt az árnyékot adó Wanza és az Akác fákkal. Mint az Etiópiából származó legtöbb növény, ez is helyben termesztett fajták keveréke,
Az Aguilera család összesen 12 testvérpár, akik a szüleik idejében mind kapcsolatba kerülek a kávékészítménekkel. A fiú testvérek az üzemet és az ültetvényt működtetik, bérelt munkaerőt csak szüretkor alkalmaznak. A harmadik generáció segítségével egész évben biztosítják az üzem működését, a szárító teraszokat, metszik a kávécserjéket, műtrágyáznak, stb. egész éven át. Az Aguilera Bros tisztában van vele, hogy min múlik a minőség a gazdaság és az üzem szintjén egyaránt. Ezért is izgalmas dolog velük dolgo
Ana Perez Rafael egy első generációs kávégyártó, akinek farmja a Huehuetenango régióban lévő Concepcion Huista hegységben található. A betakarítás során Ana gondoskodik arról, hogy csak a legédesebb kávécseresznye kerüljön leszedésre. "A kávécseresznyét még a szüret napján feldolgozzuk és 36 órán át fermentáljuk műanyag kádakban.A erjesztés után a kávét mossuk és további 12 órán át tiszta vízben áztatjuk. Ezt a folyamatot kettős áztatásnak is nevezzük. Ez a módszer a legismert és legtöbbször használt eljá
Ana Perez Rafael egy első generációs kávégyártó, akinek farmja a Huehuetenango régióban lévő Concepcion Huista hegységben található. A betakarítás során Ana gondoskodik arról, hogy csak a legédesebb kávécseresznye kerüljön leszedésre. "A kávécseresznyét még a szüret napján feldolgozzuk és 36 órán át fermentáljuk műanyag kádakban.A erjesztés után a kávét mossuk és további 12 órán át tiszta vízben áztatjuk. Ezt a folyamatot kettős áztatásnak is nevezzük. Ez a módszer a legismert és legtöbbször használt eljá
A Primavera Family tételt tíz nagyszerű gyártóból hozták létre, akik folyamatosan javítják minőségüket, de ebben az évben nem voltak elég erősek ahhoz, hogy egyedül álljanak ki. Úgy döntöttünk, hogy megvásároljuk a kávét, ezzel lehetőséget biztosítsunk számukra arra, hogy a magasabb áron történő eladásukból származó extra jövedelmet felhasználhassák a gazdaságba és we mill készülékek újbóli beszerzéséhez. Reméljük, hogy néhány fejlesztéssel és továbbfejlesztéssel a következő évben csodálatos kávét állítan