1795-ben Don Antonio de Cuervo alapította meg a „Casa Cuervo”-t , mely a világ első Tequila gyártó cége. A Cuervo család több mint 200 éve gyárt tequilát és jelenleg is Don Antonio leszármazottjainak tulajdonában áll a vállalat. A Jose Cuervo tequila a kezdetektől napjainkig ugyanabban a desztilláló üzemben készül la Rojena-ban, Mexikóban.
A Russian Standard Vodka a világ első számú prémium orosz vodkája. Sikerét a kiváló alapanyagoknak és a rendkívül precíz gyártási folyamatnak köszönheti. A Russian Standard Vodka ízig vérig orosz: a legjobb minőségű orosz téli búzából, a kristálytiszta Ladoga-tó gleccservízéből, a desztillálás és az orosz kultúra fellegvárában, Szentpéterváron gyártják és palackozzák. A folyamat során több, mint kétszázszori lepárláson megy keresztül, ennek köszönheti különleges lágyságát. A Russian Standard Vodka kristál
A Russian Standard Vodka a világ első számú prémium orosz vodkája. Sikerét a kiváló alapanyagoknak és a rendkívül precíz gyártási folyamatnak köszönheti. A Russian Standard Vodka ízig vérig orosz: a legjobb minőségű orosz téli búzából, a kristálytiszta Ladoga-tó gleccservízéből, a desztillálás és az orosz kultúra fellegvárában, Szentpéterváron gyártják és palackozzák. A folyamat során több, mint kétszázszori lepárláson megy keresztül, ennek köszönheti különleges lágyságát. A Russian Standard Vodka kristál
A William Grant által elsőként 1898-ban megalkotott italban most, öt generációval később, is mesterien elegyedik a körülbelül 25 féle single malt és gabona whisky, amely létrehozza a Grant’s Familiy Reserve-t. Az ital alapját a széles körben ismert Girvan gabona whisky adja. Alacsonyabb hőmérsékleten, vákuumlepárlással készül, hogy kifinomultabbá és ízletesebbé váljon az ital, amit ezután tölgyfahordókban érlelnek a mélyebb, édesebb és lágy gyümölcsös íz eléréséért.
A William Grant által elsőként 1898-ban megalkotott italban most, öt generációval később, is mesterien elegyedik a körülbelül 25 féle single malt és gabona whisky, amely létrehozza a Grant’s Familiy Reserve-t. Az ital alapját a széles körben ismert Girvan gabona whisky adja. Alacsonyabb hőmérsékleten, vákuumlepárlással készül, hogy kifinomultabbá és ízletesebbé váljon az ital, amit ezután tölgyfahordókban érlelnek a mélyebb, édesebb és lágy gyümölcsös íz eléréséért.
A William Grant által elsőként 1898-ban megalkotott italban most, öt generációval később, is mesterien elegyedik a körülbelül 25 féle single malt és gabona whisky, amely létrehozza a Grant’s Familiy Reserve-t. Az ital alapját a széles körben ismert Girvan gabona whisky adja. Alacsonyabb hőmérsékleten, vákuumlepárlással készül, hogy kifinomultabbá és ízletesebbé váljon az ital, amit ezután tölgyfahordókban érlelnek a mélyebb, édesebb és lágy gyümölcsös íz eléréséért.
Louis Francois, a franciaországi Reimsből Törley Jó-zsef pezsgőgyáros által Magyarországra csábított pezsgőmester négyévi gyümölcsöző együttműködés után, 1886-ban önállósította magát, és az időközben szintén Budafokra települt öccsével Césarral meg-alapította saját pezsgőgyárát Louis François et Co. Budafok néven. A látványosan fejlődő üzem nagymér-tékben hozzájárult a budafoki pezsgőgyártás fejlődé-séhez és elismertetéséhez. A minőségre mindig kényesen ügyelő François márka alatt ma is a tradícióknak meg
Louis Francois, a franciaországi Reimsből Törley Jó-zsef pezsgőgyáros által Magyarországra csábított pezsgőmester négyévi gyümölcsöző együttműködés után, 1886-ban önállósította magát, és az időközben szintén Budafokra települt öccsével Césarral meg-alapította saját pezsgőgyárát Louis François et Co. Budafok néven. A látványosan fejlődő üzem nagymér-tékben hozzájárult a budafoki pezsgőgyártás fejlődé-séhez és elismertetéséhez. A minőségre mindig kényesen ügyelő François márka alatt ma is a tradícióknak meg
Louis Francois, a franciaországi Reimsből Törley Jó-zsef pezsgőgyáros által Magyarországra csábított pezsgőmester négyévi gyümölcsöző együttműködés után, 1886-ban önállósította magát, és az időközben szintén Budafokra települt öccsével Césarral meg-alapította saját pezsgőgyárát Louis François et Co. Budafok néven. A látványosan fejlődő üzem nagymér-tékben hozzájárult a budafoki pezsgőgyártás fejlődé-séhez és elismertetéséhez. A minőségre mindig kényesen ügyelő François márka alatt ma is a tradícióknak meg
A Törley Pezsgőpincészet több mint egy évszázada készíti pezsgőit, melyek a magyar családok ünnepeinek elmaradhatatlan részévé váltak. Mára már változtak a fogyasztói szokások, az ünnepek mellett gyakran a mindennapok szürkeségét is megtöri egy-egy palack pezsgő. A tradíciókon nevelkedett pezsgőmesterek kiemelt figyelemmel kísérik az érlelődő pezsgők útját. A palackos erjesztésű és érlelésű pezsgők kezdetektől Budafokon készülnek, a helyi pincék kiváló lehetőségeit kihasználva. Mára a legmodernebb eszközp
A Törley Pezsgőpincészet több mint egy évszázada készíti pezsgőit, melyek a magyar családok ünnepeinek elmaradhatatlan részévé váltak. Mára már változtak a fogyasztói szokások, az ünnepek mellett gyakran a mindennapok szürkeségét is megtöri egy-egy palack pezsgő. A tradíciókon nevelkedett pezsgőmesterek kiemelt figyelemmel kísérik az érlelődő pezsgők útját. A palackos erjesztésű és érlelésű pezsgők kezdetektől Budafokon készülnek, a helyi pincék kiváló lehetőségeit kihasználva. Mára a legmodernebb eszközp
Spanyolországból származó abszint, lágy ánizsos ízzel. Alapanyaga mint a legtöbb abszintnak ürömfű.
Az Ardbeg sikere az Islay szigetén készített whiskyk hagyományos, tőzeges szárítási eljárásának köszönhető. Ez az eljárás adja az Islay-whiskynek az erős füstös ízt. Az Ardbeg argyll-i üzemében gyártott malátawhisky az első számú párlat a rajongókon túl a független palackozók árlistáin és a kevert whiskygyártók keverő edényeiben is. A 10 éves Ardbeg úgynevezett nem hűtött szűrési eljárással (
A Lánchíd De Luxe Brandy alapját a kiváló 7 éves francia prémium borpárlat adja. A brandyt magyar tölgy- és gesztenyefa hordókban érleltük. A Lánchíd Brandy 1949-ben, a Lánchíd építésének 100. évfordulóján került először palackba. 70 év elteltével, 2019-ben a Lánchíd Brandy megújulva, prémium minőségben és megjelenéssel tiszteleg a Lánchíd építésének 170. évfordulóján. Gesztenyeméz és teavirág illatával könnyed eleganciát sugall, csokoládés ízvilágát a háttérben vanília gazdagítja.
A Baileys a tradicionális ír whisky és a friss tejszín harmonikus keverékeként megkomponált különlegesség - az ital, mely létrehozta a krémlikőr kategóriát. Szerte a világon percenként 1600 pohár Baileys-t kortyolgatnak el hívei. Igazi ínyenceknek ajánljuk a Baileys-t fagylalton: csorgassa a hűs csemegére és élménnyé válik minden cseppje! Baileys kávéban? Igen! Ki nem kívánna meg étkezés után egy gőzölgő, élénkítő kávét? A fekete szemek kedvelői forró vagy jeges kávéban is élvezhetik az eredeti ír krémlik