A Spirulina egysejtű kék-zöld alga, amelyet úgynevezett zöld tápláléknak minősítenek. Édesvízi faiskolákban termesztik, majd az összes fontos tápanyag megőrzése érdekében alacsony hőmérsékleten szárítják és őrlik. Az eredmény egy finom, jól oldódó por, amely fontos antioxidánsokat, vitaminokat és ásványi anyagokat ad egy pohárban. A spirulina képes erősen megkötni a fémeket, ezért fontos, hogy ne nőjön kémiailag szennyezetlen környezetben. A BrainMax Pure Spirulina tanúsított BIO minőségben van, így
A fahéjjal együtt a gyömbér az úgynevezett melegítő fűszerek közé tartozik. Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, például káliumot, magnéziumot, mangánt , valamint C- és B6-vitamint. Ezenkívül a gyömbér támogatja a vitalitást, az energiát és a csontok, izmok és ízületek normál állapotát. Erős , de kellemes illat és élesebb íz jellemzi, ami felmelegít . A legjobb minőségű növényeket gondosan válogatják ki a BrainMax Pure gyömbértinktúrához , és alapos tisztítás után lassan alkoholba öntik (gyógy
A fahéj a ceyloni fahéjfa kérge. Ez az egyetlen igazi és legjobb minőségű fahéj, amely létezik. A fa kérge világosbarna színű, és száradás után vékony tekercsekké tekercselődik. Csak ezután őrlik finom porrá. A fahéj minősített BIO minőségű, ezért nem használtak rovarirtó szereket vagy egyéb káros anyagokat. Nem használtak tartósítószert vagy mesterséges színezéket sem. Így megőriztem egy finom aromát és ízt, a keserűség nyoma nélkül. A ceyloni fahéj sokszorosan több fahéjaldehidet tartalmaz. Az az anyag,
A rizsliszt finomra őrölt rizsből készül. Sütetlen desszertek készítésére használják, és fő előnye a könnyű emészthetőség . Természetesen gluténmentes , ezért alkalmas lisztérzékenységben szenvedők ételeinek elkészítésére. A rizsliszt felhasználható tészta előállításához, szószok és levesek sűrítéséhez, valamint sütetlen desszertek elkészítéséhez.
A jázminvirágról elnevezett jázmin rizs egy aromás hosszú szemű rizs, amely különleges íze és állaga miatt népszerű. Eredetileg Thaiföldről származik, és az ázsiai konyhában való tökéletes felhasználás és a kiváló íz mellett számos tápanyagot tartalmaz, például ásványi anyagokat, beleértve a mangánt, a folátot, a szelént és a vasat. A jázmin rizs BIO minőségű, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz semmilyen növényvédőszert vagy egyéb káros anyagot, amelyet a hagyományos mezőgazdaságban használnak.
A barna rizs olyan faj, amely minden részt tartalmaz - beleértve a héjat is. Ennek eredményeként nemcsak szénhidrátokat, hanem ásványi anyagokat is tartalmaz. Ezenkívül a barna rizsnek nagyobb a rostmennyisége, és különféle színes pigmenteket is tartalmaz, amelyek hasznosak lehetnek az egészségre. Javasoljuk, hogy a rizst főzés előtt egy éjszakán át áztassa. A BrainMax rizsünk BIO minőségű, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz olyan káros anyagokat, amelyeket a hagyományos mezőgazdaságban gyakran használna
A basmati rizs nagyon erős aromájú, talán ezért a Basmati hindi nyelven „teljes aromát” jelent. Ezt a rizst évezredek óta termesztik a Himalája lábánál, és ez számos indiai étel alapja. Hosszú szemcsékkel rendelkezik, és megfelelően előkészítve laza marad. A Basmati nagy mennyiségű rostot tartalmaz, és sokkal alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a klasszikus fehér rizsnél. A rizs BIO minőségű, ezért nem tartalmaz peszticideket vagy egyéb káros anyagokat, amelyeket a hagyományos mezőgazdaságban használnak.
A fekete rizs nagyon gazdag antioxidánsokban, de magas rosttartalmú is. A sötét szín mellett megvan a jellegzetes mogyoró íze is. Kombinálható fehér basmati rizzsel és Quinoával is. A rizs BIO minőségű, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz semmilyen növényvédőszert vagy egyéb káros anyagot, amelyet a hagyományos mezőgazdaságban használnak.
Mazsolát vagy kishmish-t Kr. E. 2000-ben fedeztek fel. Ezek a mazsolák mag nélküli szőlőfajtákból származnak. A Sultánek fő előnye nagyon édes íze. A mazsola ma nemcsak kiváló energiaforrás , hanem rost , vas, magnézium, kálium és kalcium forrása is. A mazsola egyszerűen tele van ásványi anyagokkal. Ezenkívül különféle antioxidánsokat tartalmaznak. Gazdagíthatja a reggeli zabkását mazsolával, vagy utazás közben magával viheti.
A basmati rizs nagyon erős aromájú, talán ezért a Basmati hindi nyelven „teljes aromát” jelent. Ezt a rizst évezredek óta termesztik a Himalája lábánál, és ez számos indiai étel alapja. Hosszú szemcsékkel rendelkezik, és megfelelően előkészítve laza marad. A Basmati nagy mennyiségű rostot tartalmaz, és sokkal alacsonyabb a glikémiás indexe, mint a klasszikus fehér rizsnél.
A Thompson mazsolafajtát, amelyet Argentínában termesztenek biogazdálkodásban, mérete, sötét színe és kivételesen édes íze jellemzi. Ezenkívül a Blue Thompson mazsolát nem kezelik szulfitokkal, így élvezheti teljes természetes ízüket. A mazsola nemcsak nagy energiaforrás, hanem jelentős mennyiségű rostot, vasat, magnéziumot, káliumot és kalciumot is tartalmaz.
A Thompson mazsolafajtát, amelyet Argentínában termesztenek biogazdálkodásban, mérete, sötét színe és kivételesen édes íze jellemzi. Ezenkívül a Blue Thompson mazsolát nem kezelik szulfitokkal, így élvezheti teljes természetes ízüket. A mazsola nemcsak nagy energiaforrás, hanem jelentős mennyiségű rostot, vasat, magnéziumot, káliumot és kalciumot is tartalmaz.
A quinoát a szemek anyjaként ismerik. Az inkák csodaszemének 4000 éves hagyománya van a konyhákban szerte a világon. Alacsony glikémiás indexű, gluténmentes alternatívája a modern köreteknek. Édesre és sósra egyaránt alkalmas . Könnyen emészthető, tele van fehérjével , rosttal , vitaminokkal , kalciummal és egyéb ásványi anyagokkal. Egyszerű, igénytelen előkészítés. Ez a csomag 3 fajta quinoát tartalmaz: fehér , fekete és piros .
A kimagozott zöld olajbogyót a görögországi Fthiotida régióból származó olajfák gondosan válogatott gyümölcséből dolgozzák fel. Közvetlenül gazdag mediterrán talajú területeken gyűjtik. Ezek az olajbogyók enyhébb, de mégis jellegzetes ízükről ismertek érett, sötét társaikhoz képest. Az olajbogyó gazdag egészséges zsírokban, különösen egyszeresen telítetlen zsírokban, amelyek jót tesznek a szívnek. Antioxidánsokat, például E-vitamint tartalmaznak, amelyek megvédik a sejteket a szabad gyökök által okozott k
A quinoát a szemek anyjaként ismerik. Az inkák csodaszemének 4000 éves hagyománya van a konyhákban szerte a világon. Alacsony glikémiás indexű, gluténmentes alternatívája a modern köreteknek. Édesre és sósra egyaránt alkalmas . Könnyen emészthető, tele van fehérjével , rosttal , vitaminokkal , kalciummal és egyéb ásványi anyagokkal. Egyszerű, igénytelen előkészítés. A quinoa BIO minőségű , ami azt jelenti, hogy nem tartalmaz semmilyen peszticidet vagy egyéb káros anyagot , amelyet a hagyományos mezőgazdas