Kotányi

Kotányi sültcsirke fűszerkeverék 1140g

Kotányi sültcsirke fűszerkeverék 1140g

Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, kukoricakeményítő, fokhagyma, bors, majoranna, rozmaring. Felhasználási javaslat: A Sültcsirke fűszersó fűszerek és só harmonikus kombinációja, melyet a ropogós sültcsirke elkészítéséhez fejlesztettünk ki, de bármilyen szárnyashúshoz ideális. A sütésre szánt húst kívül-belül erősen dörzsöljük be a fűszersóval, majd a szokott módon süssük meg. Minden, általunk árult Kotányi termék nátrium-glutamát mentes!

megvesz
Kotányi pulykahús,pulykasült fűszerkeverék 920g

Kotányi pulykahús,pulykasült fűszerkeverék 920g

Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), kakukkfű, paprika, vöröshagyma, fokhagyma, bors, majoranna, rozmaring.

megvesz
Kotányi sertéssült fűszerkeverék 1050g

Kotányi sertéssült fűszerkeverék 1050g

Összetevők: Jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), fokhagyma, kömény, koriander, vöröshagyma, bors

megvesz
Kotányi görög gyros fűszerkeverék 675g

Kotányi görög gyros fűszerkeverék 675g

Összetevők: jódozott étkezés só (étkezési só, kálium-jodid), vöröshagyma, paprika, fokhagyma, oregánó, cukor, bors, rozmaring. Felhasználási javaslat: Válogatott fűszerek és aromás zöldnövények speciális keveréke, mely a görög konyha ízeit idézi. A gyros-t Görögországban hagyományosan bárányhúsból készítik, de lehet borjú- vagy sertéshúst is használni. Ezt a tipikusan görög specialitást tzatzikivel egészítik ki.

megvesz
Kotányi steak fűszerkeverék 1050g

Kotányi steak fűszerkeverék 1050g

Összetevők:  jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), bors, vöröshagyma, fokhagyma, mustármag, természetes aroma (zellert és szóját tartalmaz), cayennebors, oregánó, kurkuma, koriander, borsórost, rozmaring, bazsalikom, görögszéna, gyömbér, római kömény, kukoricakeményítő.

megvesz
Kotányi grill argentín fűszerkeverék 900g

Kotányi grill argentín fűszerkeverék 900g

Webáruházunk egyik legkedveltebb terméke. Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, bors, mustárpehely, vöröshagyma, fokhagyma, koriander, petrezselyem, kakukkfű, borsórost, repceolaj. Felhasználási javaslat: A Grill-Argentín fűszerkeveréket leginkább marhasültekhez ajánljuk, de jól harmonizál sertés- és szárnyashússal is. A húst jól fűszerezzük be a fűszerkeverékkel és rövid ideig hagyjuk állni, majd süssük ki.

megvesz
Kotányi feketebors őrölt 1kg

Kotányi feketebors őrölt 1kg

Régebben a bors az arany árával vetekedett, és a "fűszerek királyának" tartották. A feketebors igen csípős, aromás fűszer. Az őrölt borsot a főzés végén adjuk az ételhez. Általában a sötét ételek fűszerezésére használjuk, de különösen jól illik a marhahúshoz, steakhez.

megvesz
Kotányi tárkony 155g

Kotányi tárkony 155g

Jellegzetes a tárkonyra az enyhén kesernyés, borsos íz és az erőteljes aromás illat. Aromáját leginkább valamilyen savanyító hozzávalóval (ecet, mustár, bor, citromlé) kombinálva tudja kifejteni. A tárkony rövid főzési időt igényel, ezért röviddel a főzés befejezése előtt adjuk az ételhez. A klasszikus francia hal- és húsételek, továbbá gombás és zöldséges ételek elmaradhatatlan fűszere, de használhatjuk fehérborecet, mustár és savanyúságok ízesítésére is.

megvesz
Kotányi feketebors egész 1kg

Kotányi feketebors egész 1kg

Régebben a bors az arany árával vetekedett, és a "fűszerek királyának" tartották. A feketebors igen csípős, aromás fűszer. Főzés közben adja át aromáját. Általában a sötét ételek fűszerezésére használjuk, de különösen jól illik a marhahúshoz, steakhez.

megvesz
Kotányi majoranna 150g

Kotányi majoranna 150g

A majorannának erős, aromás illata van, hasonlít a kakukkfűre, de még édesebb annál. Íze jellegzetes és enyhén kesernyés. Aromáját a főzés során adja át, ezért már a főzés elején az ételhez kell adni. Használhatjuk hús-, szárnyas -, burgonyás - és gombaételekhez, paradicsomos szószokhoz, salátákhoz, levesekhez.

megvesz
Kotányi fokhagymagranulátum 1kg

Kotányi fokhagymagranulátum 1kg

A fokhagymának intenzív, erős aromája van. Sokféleképpen használhatjuk. Ne tegyük forró olajba, mert megkeseredhet. Kiválóan alkalmas húsételek, saláták, szószok és zöldségek ízesítésére.

megvesz
Kotányi petrezselyem 200g

Kotányi petrezselyem 200g

A petrezselyemnek fűszeres-friss íze van, enyhe citrus jelleggel. Csak rövid ideig melegítsük, hogy megőrizze aromáját. A petrezselyem általános fűszere a húsételeknek, halaknak, a tenger gyümölcseinek, leveseknek, szószoknak, zöldségeknek, rizsnek, tészta- és tojásételeknek.

megvesz
Kotányi grill fűszerkeverék 1kg

Kotányi grill fűszerkeverék 1kg

Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, kömény, fokhagyma, cayennebors. Felhasználási javaslat: A Grill fűszersó aromás-füstös ízt kölcsönöz a grillezett ételeknek. Mindenféle grillezésre alkalmas húshoz ajánljuk. Sütés előtt a hús mindkét oldalát szórjuk meg a fűszerrel, majd süssük készre.

megvesz
Kotányi sültcsirke fűszerkeverék 1kg

Kotányi sültcsirke fűszerkeverék 1kg

Összetevők: jódozott étkezési só (étkezési só, kálium-jodid), paprika, kukoricakeményítő, fokhagyma, bors, majoranna, rozmaring. Felhasználási javaslat: A Sültcsirke fűszersó fűszerek és só harmonikus kombinációja, melyet a ropogós sültcsirke elkészítéséhez fejlesztettünk ki, de bármilyen szárnyashúshoz ideális. A sütésre szánt húst kívül-belül erősen dörzsöljük be a fűszersóval, majd a szokott módon süssük meg.

megvesz
Kotányi fokhagyma mix fűszersó füstölt sóval 56 g

Kotányi fokhagyma mix fűszersó füstölt sóval 56 g

Kotányi fokhagyma mix fűszersó füstölt sóval 56 g

megvesz