Laktózmentes tejhelyettesítő italok készítése házilag, a bolti ár töredékéért Vegital készülékekkel. Készíthető vele laktózmentes mandulatej, rizstej, kókusztej, mogyorótej, továbbá krémlevesek és juiceok is! De akár bébiétel házilag is készíthető a legtöbb Vegital készülékkel
A készülék jellemzői: pontos, folyamatos fermentáció teljes felületű hőszigetelés egyenletes fermentációs hőmérséklet digitális kijelző programozható fermentációs idő automatikus kikapcsolás funkció automatikus átváltás erjesztésről hűtésre beépített elektronikus hűtőrendszer rendkívül egyszerű használhatóság és könnyű tisztíthatóság
Összetevők: zöldségek változó arányban 31% (sárgarépa, pritamin paprika, vöröshagyma, zeller), 100%-os almalé sűrítményből, ivóvíz, hámozott paradicsom (hámozott paradicsom, paradicsomlé), ananász kocka 11%, barna rizs 10%, sűrített paradicsom, barna rizsliszt, kókuszolaj, szójaszósz (ivóvíz, szójabab, étkezési só, alkoholból erjesztett ecet), étkezési só, fűszerek, ételecet. Tömeg: 340 g (1 adag) Tápértékek: Átlagos tápérték 100 g-ban 1 adagban Energia (kJ
Összetevők: kakaómassza* *Ökológiai gazdaságból Allergének: Nyomokban tejet, szezámmagot, szóját és dióféléket tartalmazhat. Származási hely: Spanyolország Kiszerelés:100g
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában, kásaként vagy lisztjét használják, de Belgiumban még sört is főznek belőle. Jelentőség, hatások: Rosttartalmának köszönhetően kedvezően hat a koleszterin- és vércukorszintre. Lassítja a cukor felszívódását a bélben és a gyomor kiürülését, csökkenti az éhségérzetet és növeli a teltségérzetet, ezért azoknak, akik fogyni
A termék: Paleo Vegán Gluténmentes Omega 3-6 zsírsavakban gazdag Összetevők: kókusz fehérjepor Átlagos tápérték 100g termékben: Energia (kcal/kJ) 379,9kcal/1590,26jK Szénhidrát 21,98g amelyből cukor 14g Zsír 16,08g amelyből telített zsírsavak 1
Elkészítése: meg kell mosni és meg kell főzni. Duzzadóképes, 5 dkg köleshez kb. 5 deci víz szükséges. Főzési ideje 15-20 perc. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energiaérték: 1462 kJ / 348 kcal Zsír: 3,3 g - amelyből telített zsírsavak: 0,9 g Szénhidrát: 67 g - amelyből cukor: 1,4 g Fehérje:
A Levendula, mint fűszer, már régen utat talált a konyhába, és a mai világban a reneszánszát éli. A mediterrán világból származó cserje kékeslila, lila virágait kis mennyiségben szinte bármilyen ételben ízegzotikumnak használhatjuk. A modern európai konyha újra felfedezte a reneszánsz konyha titkait, többek között a Levendulát, és ezáltal új dimenziókat nyitott számunkra az ízek világában, vagy újra felfedezésében. Felhasználási javaslat: ízesíthetünk süteményeket, fagylaltokat, krémeket, italokat.
Az Indiánrizs, vagy ahogy nevezik még a Vadrizs, nem is rizs, hanem a perjefélék családjába tartozó növény. A gabonafélék közül a legmagasabb fehérjetartalmú, élelmi rosttartalmú, különféle vitamin és ásványi anyag forrás. A Vadrizs gluténmentes, könnyen emészthető, sőt emésztés elősegítő, és a legtöbb rizsfajtával ellentétben, amelyek savas hatásúak, az indiánrizs lúgos hatású. Gabona és Gluténmentes diétához a legjobb választás Csökkenti a koleszterin szintet a vérben Antioxidáns tartalma 30
A D3-vitamin kétségkívül a legfontosabb, amit pótolni érdemes mindenkinek az egészsége megőrzése érdekében, hiszen gyakorlatilag mindenki a hiányában szenved és a leggyakoribb betegségek egyik fő oka a D3 hiánya! Szerencsére rendkívül olcsó, és egyszerű módon pótolható, bárki megengedheti magának. A D3-vitamint túladagolni nehéz. Az esetleges túladagolás káros következményeit (túl magas kalciumszint a vérben, illetve annak lerakodása) a K1- és különösen a K2-vitamin megakadályozza, és mivel a K-vitami
Az emésztőrendszeri panaszok legfőbb okai közé tartozik a bélflóra egyensúlyának felborulása, a baktériumok vékonybélben való felszaporodása, a bélnyálkahártya gyulladása, az alacsony gyomorsav termelés és a belek mozgását biztosító simaizomzat görcsös, rendellenes mozgása. A tünetek közé pedig a következők tartoznak: Hasmenés, szorulás, puffadás, túlzott gázképződés, étkezés utáni hányinger, reflux (savas felböfögés), gyomorégés, fekély. A belekig megfelelő dózisban eljuttatott borsmentaolaj a felsorolt
GAL Sensoril®Ashwagandha, Az "indiagi ginzeng" ereje 30 adag (60 kapszula) Az elismert kutató professzor Dr. Shibnath Ghosal és csapata az arjuvédikus orvoslásban régóta használt, indiai ginzenként is emlegetett ashwagandhának egy olyan kivonatát fejlesztette ki, amely a növényben lévő oligoszaharidokat is tartalmazza az ún. withanolidokon túl. Mindezt kizárólag tiszta víz segítségével érik el, és a növény gyökerén túl a leveleit is kivonatolják a komplexitás érdekében. Hatásosságát klinikai kuta
Összetevők: kakaómassza, édesítőszerek: eritritol, szteviol glikozidok(0,027%), kakaóvaj, inulin, zsírszegény kakaópor, fahéj(2%), emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília és fahéj aroma. A termék édesítőszert és természetes cukrot tartalmaz. Kakaó szárazanyag tartalom: legalább 60%. Tápérték 100 g termékben: Energia: 1754 kJ/426 kcal Zsír: 38g Ebből telített zsírsavak: 23g Szénhidrát: 34g Ebből cukor:
Miért Basmati? Ez a rizsek királynője, gluténmentes, alacsony zsírtartalmú, 8 féle esszenciális aminosavat tartalmaz, koleszterolmentes és alacsony a szódium tartalma. Legfőképp a Basmati rizsnek közepes/alacsony a Glikémiás indexe, ami annyit jelent, hogy az energia lassabban, folyamatosabban szabadul fel az emésztési rendszerünkben, a vércukorszintünk nem váltakozik gyorsan, nem úgy, mint a hagyományos rizsek fogyasztásakor, ezzel egy kiegyensúlyozottabb energiaszintet biztosít a szervezetünknek.
Energiaérték kj: 1 487 kJ Energiaérték kcal: 351 kcal Zsír: 1,5 g Szénhidrát: 70 g Fehérje: 12 g Gluténmentes: Nem Bio: Igen Tömeg: 500 g Felhasználás: Nem igényel főzést, elég, ha fűszerekkel elkeverve, másfélszeres mennyiségű forró vízzel leöntjük és letakarva hagyjuk megduzzadni 10-15 perc alatt.